Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ledige stillinger

Er du vores nye kollega?

Til vores Tooling division i Vest søger vi en Teknisk Salgskonsulent med en stærk faglig baggrund inden for formfremstilling og med et sælger instinkt. Stillingen ønskes besat snarest af en kollega der er bosat i Jylland.

Som teknisk konsulent skal du skal være teknisk velfunderet da du skal kunne rådgive og vejlede vores kunder i valg af spåntagende produkter og opspændingsværktøjer samt vejlede i optimerings muligheder.

Du skal sætte pris på både at yde teknisk support ude i produktionen, men samtidigt have en kommerciel tilgang til dine kunder, hvor I, i fællesskab lægger en strategi for jeres samarbejde - med andre ord, du brænder for at gøre en forskel hos vores kunder.

Om virksomheden

HCT TOOL A/S er en 100 % dansk ejet virksomhed, med 25 dedikerede medarbejdere og mere end 60 års erfaring i at supportere plast og metal industrien i Danmark, de seneste år også globalt.

HCT Gruppen tæller endvidere virksomhederne Mouldpro og Mouldflo, som producerer og udvikler produkter til plastindustrien med salg i mere end 30 lande.

Personprofil

Du er en teknisk velfunderet værktøjsmager eller maskintekniker og har et indgående kendskab til formfremstilling og har et godt kendskab til CAD/CAM, herunder 2-D og 3-D applikationer. Du ser muligheder frem for barrierer, kaster dig ud i udfordringer og arbejder selvstændigt med dit eget distrikt. Du forstår vigtigheden af en struktureret tilgang til dit arbejde, herunder daglig rapportering.

  • Du har flair for IT og er vant til at arbejde med Office-pakken. CRM systemer og optimeringsrapporter vil blive en del af din hverdag.
  • Du taler og skriver flydende engelsk.
  • Du er en team player med et positivt mind-set, selvmotiverende og initiativrig.
  • Du brænder for at hjælpe dine kolleger der hvor du kan gøre en forskel.
  • Du har selvdisciplin.
  • Du har stærke kommunikationsevner.
  • Du er tillidsfuld og præsentabel.

Jobprofil

Jobbet består hovedsageligt af optimering, salg og rådgivning omkring skærende værktøjer inden for dit eget salgsdistrikt, som du skal udvikle og vedligeholde.

Du får en solid onboarding program hvor du blandt andet uddannes i vores agenturprodukter, både internt i virksomheden og hos leverandører i udlandet, så du har en god ballast fra start.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i rivende udvikling, med gode kollegaer og en uformel omgangstone. Du har mulighed for at præge udviklingen og være med til at skabe yderligere succes. Du har gode udviklingsmuligheder da produktsortimentet er blandt de bedste i branchen. Vi tilbyder en lønpakke som modsvarer dine kvalifikationerne samt firmabil, firmabetalt pension og sundhedsforsikring.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Bangsmann på mail tb@hct.dk.

Hvis du kan spejle dig selv i vores jobannonce, glæder vi os til at modtage en ansøgning fra dig. Ansøgningen bedes du sende til nh@hct.dk senest den 30. juni 2017.